2011 yaz makyajı trendleri

2011 yaz makyajı trendleri
2011 yaz makyajı trendleri

Makyaj modası da yeni sezona uyum sağlayarak değişti. 2011 yılının ilkbahar – yaz sezonunda makyaj oldukça renkli ve göz alıcı. Duru bir ten, renkli gözler ve dudaklar bu sezonun favorileri.

Bu sezon gözler de, dudaklar da renklendi. Güneşin parlak rengi, yazın sıcaklığı makyaja damga vuracak.

İşte Yaz modasının en popüler makyaj trendleri…

Mat ve dikkat çeken dudaklar

Bu sezon seksiliğe yardımcı olan dudak rengi tonları kırmızı ve turuncu. Ama unutmayın mat olanları. Dikkat çekici olmalıyım diyorsanız da renginiz pembe olmalı. Makyajınızı siyah renkli bir rimelle tamamlamanız mümkün. Eğer akşam makyajı ise siyah göz kalemini de ilave edin deriz.

Doğal makyaj

Doğal makyaj bu sezon da revaçta. Kusursuz görünümlü duru bir cilt için kapatıcı kullanabilirsiniz. Hafif bir allık uygulaması, maskara ve doğal görünümlü rujla doğal makyajınızı tamamlayın.

Parlak göz makyajı

2011 yazında gözler renklenecek. İri gözlere sahipseniz dikkat çeken far renkleri kullanmanızı öneriyoruz. Turuncu, pembe, yeşil, mavi… Ama bu kadar vurgulu göz makyajında cildiniz kusursuz olmalı. Kapatıcı ve fondötenler size bu konuda yardımcı olacaktır.

Dumanlı gözler

Dumanlı göz makyajı yaratmak zordur ve pek pratik olduğu söylenemez. Ama modası asla geçmez ve her zaman trenddir. Siyah, gri ve koyu mavi renklerini karıştırarak gözlerde buğulu bir etki yaratabilirsiniz.

SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

E-posta hesabınız yayınlanmayacaktır. Lütfen bütün alanları doldurun.